Logo

Описание

Комплекс, предлагащ възможност за една пълноценна почивка в Троянския балкан, намиращ се в с. Бели Осъм. Стилният интериор и съвременните удобства са осигурени във всяка вила, уютна атмосфера на комплекса в комбинация с красивата природа и спокойната обстановка, превръщащ го в предпочитано място за почивка на планина по всяко време на годината.

Комплекса се състои от три напълно самостоятелни къщи за гости с общ капацитет от 16 места, разположени в затревен двор, ограден с красив каменен зид. Архитектурата на къщите претворява очарованието на старите български къщи, а интериорът на всяка е изключително уютен, като са осигурени всички удобства, необходими за комфортен самостоятелен престой. В двора на комплекса има просторен закрит барбекю кът в стар стил, оборудван с маси за хранене и пейки,  пещ и скара, кухненски кът.

 

Вила 1

Вилата е с максимален капацитет за 5 души и е подходяща за настаняване на едно семейство с деца или група приятели. Къщата разполага с една спалня, хол с мека мебел и камина, трапезария с напълно оборудвана кухня (мивка, хладилник, готварска печка, термо кана, кафе машина, посуда и т.н.), баня и тоалетна, тераси с красив изглед към Троянския балкан. В къщата са осигурени локално отопление, телевизор с кабелна телевизия и безжичен интернет.

Вила 2

Тази вила е с максимален капацитет за 5 души и е подходяща за настаняване на едно семейство с деца или група приятели. Къщата разполага с една спалня, хол с мека мебел и камина, трапезария с напълно оборудвана кухня (мивка, хладилник, готварска печка, термо кана, кафе машина, посуда и т.н.), баня и тоалетна, тераси с красив изглед към Троянския балкан. В къщата са осигурени локално отопление, телевизор с кабелна телевизия и безжичен интернет.

Вила 3

Вила с максимален капацитет за 6 души и е подходяща за настаняване на две семейства с деца или група приятели. Къщата разполага с две комфортно обзаведени спални, уютна всекидневна с камина и мека мебел, трапезария с напълно оборудвана кухня (мивка, хладилник, готварска печка, термо кана, кафе машина, посуда и т.н.), баня и тоалетна, тераси с красив изглед към Троянския балкан. В къщата са осигурени локално отопление, телевизор с кабелна телевизия и безжичен интернет.

 

Наем на вила / за 5 души/

Период от

Период до

Цена за ден

Цена за седмица

Минимален престой

Януари

Декември

 

 

2 дни

 

Наем на вила / за 6  души/

Период от

Период до

Цена за ден

Цена за седмица

Минимален престой

Януари

Декември

 

 

2 дни

 Цените не важат за дните на национални и официални празници!!!

Цената включва:

Наем за цялата вила
Почистване на вилата и смяна на спалното бельо на 5 дни
Всички режийни разходи
Оказване на помощ от собственика /отговорника/ при необходимост

Резервация:

Капаро в размер на 50% от общата наемна цена, по банков път
Остатъка от наемна цена - 50% се заплащат в деня на настаняване

Забележка:

Настаняване в деня на пристигане: след  14:00 часа
Освобождаване в деня на заминаване: до 11:00 часа

 

 

  Информираме Ви, че всички стаи в комплекса са различни и няма гаранция, че ще бъдете настанени в конкретна, харесана стая от предоставения снимков материал.

 

 

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

Ваканционният комплекс се намира в с. Бели Осъм, което позволява на неговите гости да се насладят на уникални тишина и спокойствие а в същото време имат бърз и лесен достъп до забележителностите на Троянския балкан. На 15 км. е Шипково, известно с лечебните си минерални извори. На 20 км е Беклемето - любимо място за запалените скиори през зимата и планинари през лятото. На 20 км от комплекса се намира и най-известната забележителност в района - Троянския манастир. Бели Осъм и целият район на Троянския балкан е прекрасно място за пикници и излети, за пешеходни преходи, за наблюдаване на растителни и животински видове в естествената им среда, риболов и др.


Вижте по-голяма карта